2011. december 5., hétfő

OurStyle Boutique karácsonyi titkok

Aki követi az OurStyle Boutique oldalát a facebookon, annak biztosan nem újdonság, hogy a múlt hét elején megújult az üzlet és karácsonyi meglepetésekkel várja a vásárlókat. Mivel érdekelt vagyok az átalakulásban, néhány szóval és képpel hozzá tudok járulni a műhelytitkok felfedéséhez:)

A kezdetben Pop-Up Store-ként megnyitó üzet (http://ourstyle.hu/) első designját a KlassDSign (http://klassdsign.com/) enteriőr stylitjának, Tóth Katának köszönheti a butik, így ismét ő került felkérésre a karácsonyi dekoráció teljes megtervezésére és kivitelezésére. A Marshmallows Kids (http://marshmallowskids.hu/) sikeres közös munkáinak eredményeként Kata, Matisz Alizt és engem is bevont az ötletelésbe, így hármunk koncepcióinak összegzésével és az OurStyleos lányok jóváhagyásával kezdtünk bele a munkálatokba. A kezdetben felvázolt elméleti tervek a valóságban néha átalakításra szorultak, ám ennek ellenére, ha hosszasan is, de gördülékenyen vettük sorjában a feladatokat. Többek között elkészült az adventi naptár (ami minden nap újabb akciókat tartogat egészen karácsonyig), a kézzel rajzolt gardrób, a Make a Wish felirat, a mozgékony kirakat, az új tárolófelületek és elhelyezésre kerültek a fények, origamik, a szobrász karácsonyfa és a butik legkedvesebb új lakója, az ezüst Bambi is.

Remélem a fotók mindenkinek meghozzák a kedvét egy kis üzletlátogatásra és vásárlásra, ráadásul biztos forrásból tudom, hogy lesz még meglepetés karácsonyig:)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése