2011. november 19., szombat

Mályvacukor

Hetek munkájának köszönhetően hivatalosan is elindultak tumblr és facebook oldalaink Marshmallows Kids néven, amire nagyon büszkék vagyunk :)
Célunk elsősorban egy olyan közös munka, amiben a gyerekek és saját kreativitásunkat kihasználva, designer szemmel értelmezzük a gyerekfotózás műfaját.

Ha már személyes perspektívából írhatok - nyilván némi elfogultsággal-, el kell, hogy áruljam, egyetértek a klisével, miszerint minden kezdet nehéz. Első elgondolásra nem tűnik annyira bonyolultnak a feladat: minden gyerek szép, csak szépen fel kell öltöztetni, a többi pedig adja magát, hiszen a gyerekekről (majdnem) mindenki azt gondolja, hogy nagyon cukik. Nos, ez az elgondolás több ponton hibádzik. Abban persze én továbbra is egyetértek, hogy a gyerekek szépek és cukik, főleg, hogy nagy negatív tapasztalatok híján könnyed egyértelműséggel kezelik a világot. Technikailag azonban már több probléma akad, kezdve a ruhák beszerzésétől, a gyerekek hajlandóságáig, elérkezve egészen addig a pontig, amikor a munkánkat és ezáltal önmagunkat is prezentálni kell. Ezek azok a sarkalatos kérdések, melyekkel nehezen birkóztunk meg az elején és néha előfordul most is. Azonban a rutin, a sikerélmények és a jó hangulatú fotózások újabb és újabb inspirációként szolgálnak.




Anton és Maxim gyerekszobáját enteriőrtervező anyukájuk rendezte be. A gyerekek pedig tökéletesen belakják.

 A két Ármin nem kímélte a hátteret sem:)


A lányokkal volt a legnehezebb dolgunk, hiszen ők pontosan tudják, hogy mi áll jól nekik:)

Janka művésznőről még hallani fogunk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése